Barangan Kanak-Kanak
CHILDREN'S CORE PACK & LIFEPATH CHEWIES
For English Click Here
LifePath Chewies

Citarasa kanak-kanak tidak mudah dipenuhi. Mereka tidak akan mengambil sesuatu makanan kalau rasanya kurang sedap. Oleh sebab itu adalah mustahak barangan kanak-kanak terasa sedap. Enrich menyedari hakikat ini, dan memperkenalkan dua barangan kanak-kanak yang amat sedap dan memenuhi selera kanak-kanak.


Children's Core Pack

Enrich Core Pack - Children penuh dengan segala bahan nutrient yang menyokong pertumbuhan badan. Ia juga membantu mempertahankan badan kanak-kanak. Bancuh satu camca besar dengan lapan aun (segelas) susu sejuk, air atau jus, dan lihatlah betapa cepat kanak-kanak mengambilnya. Anak anda pasti gemarinya, dan anda turut juga.

LifePath Chewies merupakan gula-gula berperisa sitrus yang mengandungi ramuan kesihatan termasuk bioflavonoids, extract biji anggur - satu-satunya sumber proanthocynidins, a powerful antioxidant - bee pollen, milkthistle, ginkgo biloba, bilberry, EnriDole 3-C, and quercetin -- LifePath Chewies begitu sedap dimakan, anda sukar menyekat kanak-kanak daripada mengambilnya!


Sekiranya anda ada sebarang soalan atau ingin membuat pembelian, sila berhubung dengan Timothy Tye (Dist. No: 515075365), Rohaiyah Abdullah, dan Linda Low.