Minuman Yang Paling Menyihatkan
SUPER CHLOROPHYLL & HAWAIIAN NONI


For English Click Here

Antara segala minuman kesihatan dalam pasaran, tiada yang dapat menandingi kebaikan Super Chlorophyll dan Hawaiian Noni dari Enrich. Inilah minuman bagi mereka yang sesungguhnya mementingkan kesihatan, dan mahukan minuman yang paling memuaskan untuk menyokong cara hidup aktif.

Super Chlorophyll diperbuat daripada herba alfalfa, satu-satunya punca pemakanan yang paling lengkap dan kaya dengan khasiat. Super Chlorophyll mengandungi pelbagai vitamin dan galian. Ia juga kaya dengan kandungan protin yang tinggi dan asid amino yang amat diperlukan oleh badan anda. Selain itu, ia mengandungi enzim yang membolehkan makanan anda dicana dengan sempurna. Dengan mengambil Super Chlorophyll, anda menyahtoksinkan darah anda dan mengurangkan risiko penyakit jantung dan barah.

Hawaiian Noni, juga dikenali sebagai Morinda citrifolia, merupakah sesuatu buah yang mujarab kerana kebolehannya menyokong kesihatan. Hawaiian Noni keluaran Enrich diperkayakan dengan Indian mulberry, betik dan aloe vera, tumbuh-tumbuhan yang dapat memperkuatkan sistem imuniti anda dan juga sistem pernafasan, penghadaman dan struktur.

Super Chlorophyll dan Hawaiian Noni keluaran Enrich merupakan minuman kesihatan yang paling tinggi mutunya, dan dikilangkan atas kawalan kualiti yang tertinggi dan rapi.


Sekiranya anda ada sebarang soalan atau ingin membuat pembelian, sila berhubung dengan Timothy Tye (Dist. No: 515075365), Rohaiyah Abdullah, dan Linda Low.